Mijn naam is Marc de Bruijn, geboren en getogen in Goirle en al sinds 1968 woonachtig in dit fraai dorpke. In 1996 ben ik getrouwd met Natacha en wat later een trotse vader geworden van 2 kinderen, Floortje (’99) & Jasper (’01).

 

Mijn grootste passie is muziek! Ik heb een brede muzikale interesse, dus sta niet verbaasd als je me tegen komt bij diverse concerten zoals Rock Werchter, Bospop of Pinkpop. Natuurlijk ga ik ook elke woensdagavond met veel energie en plezier naar de repetities van That’s Live. Sinds november 2001 maak ik deel uit van deze gezellige coverband en ik durf gerust te zeggen dat we in de loop der jaren kwalitatief behoorlijke vorderingen hebben gemaakt. Mijn rol als frontzanger is duidelijk: “het publiek pakken en meeslepen in onze muzikale reis”.

 

Mijn stem komt vooral tot zijn recht tijdens het zingen van Nederlandstalige pop/rock liedjes en rockclassics van o.a. Bon Jovi, ACDC, Queen of Robbie Williams. Verder bied ik vocale ondersteuning aan onze fantastische zangeressen tijdens Dance classics of rocknummers. Ik hoop je ooit een keer te ontmoeten tijdens één van onze openbare optredens, maar als je me ooit wilt mailen kan dat via marc@thatslive.nl.

marc