Tja, zoals veel toetsenisten (denk ik) ben ook ik begonnen op een trekzak en wel op 8-jarige leeftijd. Na dit zo´n 2 jaar te hebben volgehouden heb ik hem in de wilgen gehangen en dit was eigenlijk te danken aan tijdgebrek. De muziek kon mij niet loslaten en daarom besloot ik op 17-jarige leeftijd een drive-in te beginnen met de nodige ondersteuning van mijn vader (helaas op veel te jonge leeftijd overleden). Hij was toch mijn inspiratiebron. Toen ik de leeftijd van 21 jaar bereikte besloot ik ook de Drive-in over te geven aan een goede kennis die mij destijds vergezelde, tijdgebrek kwam weer naar boven.

Toen ik 26 was besloot ik toch weer wat met muziek te gaan doen, en wel in het live gebeuren. Een bandje leek mij het einde, dus zo gezegd zo gedaan. Een orgel gekocht want de trekzak trok mij niet meer, een paar lessen genomen en al snel kwam ik erachter dat mijn gehoor op de goede plaats zat. Op gehoor spelen lag mij veel beter dus kan het niet anders dan dat ik een self-made toetsenist ben met weinig ervaring op het gebied van noten, maar een grote kennis op het gebied van de juiste invulling met sounds en de juiste partijen op de juiste momenten.

Mijn ervaringen heb ik op gedaan in de bands: Finally, Midnight, Undercover en de band waar ik nu in speel That´s Live. Het mooiste is dat ik hier mezelf kan geven omdat wij een professionele aanpak hebben en het toch als hobby kunnen blijven zien.

 

Ik hoop daarom met deze band, die ondertussen tot een echte vriendenkring is uitgegroeid, nog heel veel plezier te hebben, en uiteraard nog vele mensen van onze uitvoeringen (nog helemaal live) en van onze kwaliteiten te mogen laten genieten.

KEES